Historie Umìní Test

Historie Umìní Test. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Které stavby se účastnil petr parléř? 1/15 autorem sochy diskobolos je:

51 Monthy Python Ideas In 2021 Film Nerd Vtipy

Nejlepší 51 Monthy Python Ideas In 2021 Film Nerd Vtipy

Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3.

Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.

Kdo je autorem díla křik? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks?

Cinska Zahrada Wikipedie

Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.. 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.. Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí.

Rychlokurz Historie Umeni Poznavejte Dila Jako Profesional Zeny Cz

Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"?

Tematicke Okruhy K Szz Pro Obor Dejiny Umeni Se Zamerenim Na Pamatkovou Peci A Technicke Pamatky Bakalarske Prezencni Studium Pdf Free Download

O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Které stavby se účastnil petr parléř? 1/15 autorem sochy diskobolos je: A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2... Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks?

Cesky Modernismus A Rana Avantgarda V Evropskych Souvislostech Flashcards Quizlet

Které stavby se účastnil petr parléř? Které stavby se účastnil petr parléř? O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: 1/15 autorem sochy diskobolos je: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks?.. Kdo je autorem díla křik?

Yoair Blog Svetova Publikace Blogu O Antropologii

2/15 pro antonia canovu neplatí: 1/15 autorem sochy diskobolos je:

Kurz Dejin Umeni Atelier Mozaika

Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Které stavby se účastnil petr parléř? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí.. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.

Cesky Modernismus A Rana Avantgarda V Evropskych Souvislostech Flashcards Quizlet

Kdo je autorem díla křik? Které stavby se účastnil petr parléř? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Kdo je autorem díla křik? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor:.. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu?

Architektura Historie Umeni Oldrich Sevcik Knihy Abz Cz

2/15 pro antonia canovu neplatí:.. Kdo je autorem díla křik? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. 1/15 autorem sochy diskobolos je:. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije?

Kola Gymnzium Chomutov Mosteck 3000 Pspvkov Organizace Autor

Kdo je autorem díla křik? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. 1/15 autorem sochy diskobolos je: 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3.. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.

Kola Gymnzium Chomutov Mosteck 3000 Pspvkov Organizace Autor

Které stavby se účastnil petr parléř?. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Kdo je autorem díla křik?

Dejiny Umeni Dui0d11c0t01 Pdf Free Download

Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.

Test Umeni Praveku Cislo Projektu Cz 1 07 1 5 00 Cislo Materialu Ppt Stahnout

A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? 1/15 autorem sochy diskobolos je: 2/15 pro antonia canovu neplatí: 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3... Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.

Https Www Zing Cz Wp Content Uploads 2019 11 Artformelogo Jpg

Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1... Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Opakovani Test Znalosti Ppt Stahnout

Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné... Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Kdo je autorem díla křik?.. 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor:

Dejiny Umeni Dui0d11c0t01 Pdf Free Download

Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Kdo je autorem díla křik? 1/15 autorem sochy diskobolos je: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí... Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"?

Test K Prijimacim Zkouskam Do 1 Rocniku Oboru Dejiny Umeni Se Zamerenim Na Pamatkovou Peci A Technicke Pamatky Pro Akademicky Rok 2010 Pdf Stazeni Zdarma

Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Kdo je autorem díla křik? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu?

Fauvismus Umeni Dejiny Fauvismu Cca 1898 1908

Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.. Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Které stavby se účastnil petr parléř?. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3.

Mgr Pavlina Bilkova Hovori S Biblistkou A Teolozkou Doc Ryskovou Youtube

2/15 pro antonia canovu neplatí:. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Které stavby se účastnil petr parléř?

Opakovani Test Znalosti Ppt Stahnout

22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor:.. 2/15 pro antonia canovu neplatí: A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Které stavby se účastnil petr parléř?. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"?

Test Kulturne Historickych Znalosti Pro Ucebni Umelecke Obory Pdf Stazeni Zdarma

A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Které stavby se účastnil petr parléř? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: 2/15 pro antonia canovu neplatí: Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Kdo je autorem díla křik?. 2/15 pro antonia canovu neplatí:

Testy Kvizy A Hry Akademie Ved Ceske Republiky

22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu?

Kampomaturite Cz

Které stavby se účastnil petr parléř?.. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu?

Kurz Dejin Umeni Atelier Mozaika

Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Které stavby se účastnil petr parléř? Kdo je autorem díla křik? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí.

Ceska Historie V Letopoctech Teaching History History Quizzes

Které stavby se účastnil petr parléř? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: 1/15 autorem sochy diskobolos je:. Které stavby se účastnil petr parléř?

Filozoficka Fakulta Ostravske Univerzity V Ostrave Pdf Stazeni Zdarma

A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Kdo je autorem díla křik? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Které stavby se účastnil petr parléř? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2... O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije?

Testy Kvizy A Hry Akademie Ved Ceske Republiky

Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.

Bible Vaclava Iv Skvost Stredoveke Knizni Kultury Tematem Ostravske Prednasky Novinky Cz

Kdo je autorem díla křik? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? 1/15 autorem sochy diskobolos je: A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Kurz Dejin Umeni Atelier Mozaika

A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. 2/15 pro antonia canovu neplatí: Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.

Historie Architektury Secese Moderni Dejiny Testi Cz Online Testy

Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%... Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: 1/15 autorem sochy diskobolos je: O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije?

Proverovani Znalosti Poznavaci Test Ppt Stahnout

Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Které stavby se účastnil petr parléř?

Kde Zacina Umeni 21stoleti Cz

A) gotika b) biedermeier c) baroko 3... Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. 2/15 pro antonia canovu neplatí: 1/15 autorem sochy diskobolos je:. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Bible Vaclava Iv Skvost Stredoveke Knizni Kultury Tematem Ostravske Prednasky Novinky Cz

Kdo je autorem díla křik? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Kdo je autorem díla křik? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. 2/15 pro antonia canovu neplatí:

Kurz Dejin Umeni Atelier Mozaika

Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. 1/15 autorem sochy diskobolos je:.. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Test Kulturne Historickych Znalosti Pro Ucebni Umelecke Obory Pdf Stazeni Zdarma

Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? Které stavby se účastnil petr parléř? 2/15 pro antonia canovu neplatí: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Vysoka Skola Umeleckoprumyslova V Praze

Kdo je autorem díla křik? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. 1/15 autorem sochy diskobolos je: Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.

Japanistka Vlasta Cihakova Noshiro Nad Slovanskou Epopeji Japonci Zasli Novinky Cz

Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. 1/15 autorem sochy diskobolos je: 2/15 pro antonia canovu neplatí: Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije?. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.

Kniha Van Goghova Hvezdna Noc Bird Michael Dobre Knihy Cz

A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Dejiny Umeni Dui0d11c0t01 Pdf Free Download

Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Které stavby se účastnil petr parléř? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor:.. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Kam Pro Knihy Jednou Z Moznosti Je I Muzeum Ceskeho Krasu V Beroune Novinky Cz

Které stavby se účastnil petr parléř?.. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. 1/15 autorem sochy diskobolos je:. Kdo je autorem díla křik?

Test K Prijimacim Zkouskam Do 1 Rocniku Oboru Dejiny Umeni Se Zamerenim Na Pamatkovou Peci A Technicke Pamatky Pro Akademicky Rok 2010 Pdf Stazeni Zdarma

1/15 autorem sochy diskobolos je: Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije?.. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné.

Dokumenty Osu Cz

Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. 1/15 autorem sochy diskobolos je: O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Yoair Blog Svetova Publikace Blogu O Antropologii

A) gotika b) biedermeier c) baroko 3.. Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Kdo je autorem díla křik?

Proverovani Znalosti Poznavaci Test Ppt Stahnout

22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. Je umělecký směr, který usiluje o osvobození mysli, zdůrazňuje podvědomí. 1/15 autorem sochy diskobolos je: Které stavby se účastnil petr parléř? Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1... 2/15 pro antonia canovu neplatí:

24 Klauzura Bio Inspirace Ideas Inspirace Roy Lichtenstein Umeni Fotografie

Kdo je autorem díla křik? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: 2/15 pro antonia canovu neplatí: O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije?

Vzdelavaci Kurzy Pro Verejnost Historie Umeni A Pocitacove Dovednosti Gymnazium Jana Nerudy

Které stavby se účastnil petr parléř? Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? A) gotika b) biedermeier c) baroko 3. 1/15 autorem sochy diskobolos je: Angličtina, čeština, němčina, matematika, filmy, seriály, knihy, historie a jiné, zábavné i poučné. O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%. 2/15 pro antonia canovu neplatí:. A) gotika b) biedermeier c) baroko 3.

Mgr Pavlina Bilkova Hovori S Biblistkou A Teolozkou Doc Ryskovou Youtube

Jmno podpis datum oborový test pro obor dějiny umění (bakalářské studium) 1. Kdo je autorem díla křik? A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2. Kter dílo nepatří do t to čtveřice a z jakho důvodu? 2/15 pro antonia canovu neplatí: Do kterého slohu řadíme špitální areál kuks? 22/01/2006 · test výtvarné umění ( umění) autor: Které stavby se účastnil petr parléř? O ve výtvarnm umění znamená výraz pašije? Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"? 1/15 autorem sochy diskobolos je: Do kterých dvou uměleckých oborů patří „vila tugendhat"?

Celebs In Soup

Test vyzkoušen 11190 krát, průměrný výsledek je 69.1%.. Které stavby se účastnil petr parléř?. A) užité umění b) architektura c) malířství d) sochařství 2.

Popular posts from this blog

32+ Smývatelné Tetování Vynikající